19 juni 2020 Projecten

RJB Group en VGE Real Estate Management B.V. tekenen management overeenkomst

RJB Group en VGE Real Estate Management B.V. hebben de managementovereenkomst voor het gebouw Valley ondertekend. VGE Real Estate Management wordt hiermee verantwoordelijk voor het commercieel, technisch en financieel management van Valley, waarbij voor het technisch en financieel management een samenwerking met Square Four B.V. is aangegaan.

Valley is gelegen aan de Beethovenstraat in Amsterdam (Zuidas) en wordt naar verwachting in Q2 2021 opgeleverd. Het gebouw bestaat uit ca. 22.000 m² kantoorruimte, 199 appartementen, ca. 2.700 m² horeca/retail ruimten en ca. 1.200 m² culturele ruimte alsmede 375 parkeerplaatsen.

VGE Real Estate Management is per 1 maart jl. opgericht door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten en Irina Rosier, die een van de partners van de opgerichte vennootschap is. Het bedrijf is ontstaan vanuit de toenemende behoefte bij (institutionele) beleggers om een partner naast zich te hebben, die zich op proactieve wijze bezighoudt met het management van het in bezit zijnde vastgoed.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Irina Rosier, 020-70 58 010, www.vge-rem.com