30 mei 2022 Projecten

Maak kennis met D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is een soft service provider die uitsluitend actief is binnen ambitieuze corporate kantoorlocaties en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

De services Hospitality, Security, Cleaning, Catering, Mobiliteit en Community Management worden dagelijks door bijna 1.000 professionals op hoog niveau in de praktijk gebracht. Iedere D&B service onderscheidt zich in haar eigen deelmarkt. Daar waar D&B meerdere diensten verzorgt, werken de D&B medewerkers letterlijk in elkaars verlengde. Dit resulteert in synergie, efficiency, flexibiliteit en continuïteit in de dagelijkse dienstverlenin­­­g.

­D&B mag haar services inzetten op de premium kantoorlocaties van VGE REM en is dagelijks bezig om te voldoen aan de hoge eisen van de eindgebruiker. Het partnership mag als professioneel en ambitieus, maar zeker ook als persoonlijk worden omschreven. Als facilitaire partner krijgen wij de volledige vrijheid om onze expertise op een ondernemende manier in de praktijk te brengen. Dat vinden wij prettig en geeft ons motivatie om de verwachtingen steeds weer te overtreffen!