24 oktober 2021 Projecten

Interview Irina Rosier over Valley

Valley, een mix van high end werken, wonen en cultuur op de Zuidas. Een van de plekken waar VGE REM het real estate management op zich zal nemen.

In de aanloop naar de oplevering van Valley werd Irina Rosier geïnterviewd over dit mooie project en wij nemen je graag mee in de voorbereidingen die in volle gang zijn. Vandaag deel 1: Wat is de rol van VGE REM in Valley?

Irina Rosier: Vanuit VGE REM heb ik o.a. Valley onder beheer. Ik ben de organisator van het gebouw zowel voor de bewoners van de appartementen als de commerciële huurders. Dat betekent dat ik, samen met het Valley team, verantwoordelijk ben voor de dagelijkse gang van zaken. Ons kantoor is gelegen in het Atrium achter de servicebalie, centraal in het gebouw. Als Valley-bewoner zult u mij en mijn collega’s daar vast ontmoeten.

Het team van VGE REM bestaat uit vier collega’s. Twee collega’s houden zich bezig met de technische en facilitaire aspecten, een ander is verantwoordelijk voor de financiële bedrijfsvoering en ik verzorg de commerciële organisatie. Vanuit dit team geven we sturing aan de services, faciliteiten en veiligheid.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bezoek dan onze website en volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.